024-844 0095
aanmelden@eatenmeet.nl

Eat en Meet

Samen eten in uw eigen Buurt

Eat & Meet is een project van Vincentius Nijmegen in samenwerking met de kerk van Nazarener en Agnesparochie.
Het doel is om voor mensen uit Nijmegen e.o. maaltijden te organiseren en op die manier iets te doen aan armoede verzachting, eenzaamheid tegen te gaan gecombineerd met een gezonde leefstijl.
Er wordt een driegangen menu aangeboden tegen betaling van 3,50 euro (voor wie meer kan missen meer) wat allemaal gemaakt wordt door vrijwilligers.
Meestal proberen we ook mensen te vinden die een stukje entertainment kunnen geven, uiteraard ook gratis en vrijwillig.
We hebben al een keer een jonge student gehad die piano kwam spelen maar ook een gezellig duo Marcel & Isabelle
Wilt u ook een keer entertainment verzorgen of iets anders leuks komen laten zien of horen neem contact op met info@vincentiusnijmegen.nl ovv entertainment
Aanmelden als vrijwilliger kan ook op hetzelfde mailadres maar dan ovv vrijwilliger, geef duidelijk aan wat u wilt koken, afwassen, inrichten.
want voor deze drie afdelingen zoeken wij vrijwillgers.

De eerst volgende avond voor een lekkere maaltijd is

6 Juli 2018

Aanmelden voor deze avond is niet meer mogelijk

3 reacties

 1. Harry Bergman schreef:

  Ik kom er erg regelmatig. Een heel gezellige ongedwongen sfeer, waar jong en oud,samen eten. Ook voor ouders met kinderen heel toegankelijk Lekker eten en een praatje maken met de andere bewoners van Lindenholt.Het vrijwilligers doet altijd heel goed zijn best ,om u een eenvoudige en smaakvolle maaltijd voor te schotelen. Hulde aan alle mensen, die vrijwillig,elke keer weer voor ons in de weer zijn.

 2. Yvonne Schuurbiers schreef:

  Het smaakt altijd erg lekker. Geweldig dat het er is en zo dichtbij. Ook gelukkig betaalbaar voor mensen zoals ik met een bijstand! Erg gezelligHopelijk ook een keer kippetje met aardappelen gekookt en gebakken met heerlijke sla! Bedankt alle vrijwilligers wat een werk verzetten jullie samen en wat een tijd. Nu kan ik er eindelijk ook een keer van genieten, dit is ook een passie van mij! Groetjes en see you!

 3. Marcel Voet schreef:

  Bedankt alle medewerkers/Vrijwilligers
  Het was weer gezellig en goed. De stampotten waren over heerlijk, de indische hutspot ga ik zelf ook uitproberen.
  Jammer dat er toch weer enkele mensen zichzelf niet afmelden. Zij ontnemen de anderen de gelegenheid om aan te schuiven en sociale contacten te verkrijgen
  Marcel Voet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.